főlifting2

A szempilla lifting

A szempilla lifting, más néven szempilla laminálás, viszonylag új eljárás a szépségiparban, amely az utóbbi években vált igazán népszerűvé. A technika gyökerei a hagyományos szempilla dauerolásban keresendők, amely már évtizedek óta létezik. A modern szempilla lifting azonban egy kifinomultabb és kevésbé károsító módszer, amely a szempillák természetes ívét emeli ki és erősíti, anélkül, hogy azokat túlzottan megterhelné.

Az eljárás lényege, hogy a szempillákat egy speciális megoldással kezelik, amely felhajlítja és megtartja őket egy kívánt ívben. Ezáltal a szempillák hosszabbnak és dúsabbnak tűnnek, növelve ezzel a szemek vizuális vonzerejét. A szempilla lifting szemben áll a műszempilla vagy a szempilla hosszabbítás eljárásaival, melyek mesterséges szempillákat alkalmaznak, mivel itt a saját szempillák természetes szépségét hangsúlyozzák ki.

Az elmúlt néhány évben a szempilla lifting népszerűsége jelentősen megnőtt, részben a szociális média és a szépségipari trendek hatására. A technológiai fejlődéssel egyre többféle és kifinomultabb termék jelent meg a piacon, lehetővé téve a kozmetikusok számára, hogy egyre személyre szabottabb és természetesebb eredményeket érjenek el. Emellett az eljárás kevésbé invazív jellege és a hosszantartó eredmények miatt egyre több nő és férfi választja ezt a módszert a szempilláik kiemelésére.

szempilla lifting így vált a modern kori szépségápolás egyik népszerű és keresett szolgáltatásává, megtestesítve a természetesség és egyszerűség iránti növekvő igényt a szépségiparban.

A szempilla lifting kezelés

A szempilla lifting kezelés egy sor lépésből áll, amelyek célja a szempillák természetes ívűvé és láthatóan hosszabbá tételének elérése. A kezelés több lépésben zajlik:

 1. Tisztítás és előkészítés: A kezelés első lépése a szempillák és a szem környékének alapos tisztítása, hogy eltávolítsák a sminkmaradványokat és a szennyeződéseket. Ez biztosítja, hogy a lifting kezelés hatékony legyen.
 2. Szempillák elválasztása: A szempillák alá helyeznek egy szilikon párnát, ami segít megfelelően formálni őket a kezelés során. A párnák mérete az ügyfél szempilláinak hosszához igazodik.
 3. Lifting gél alkalmazása: A szempillákra egy speciális lifting gélt visznek fel, ami puhává teszi a szőrszálakat, lehetővé téve ezáltal a kívánt ív kialakítását. Ezt a gélt a szükséges hatóidőig a szempillákon hagyják.
 4. Fixálás: A lifting gélt követően egy fixáló anyagot alkalmaznak, ami rögzíti a szempillákat az új ívben. Ez az anyag is egy meghatározott ideig marad a szempillákon.
 5. Színezés (opcionális): Néhány esetben a lifting kezelés magában foglalhatja a szempillák színezését is, ami még hangsúlyosabbá teszi a szempillákat.
 6. Tisztítás és ápolás: A kezelés utolsó lépésében eltávolítják a maradék anyagokat a szempillákról, és ápoló szérumot alkalmaznak, ami táplálja és véd a szempillákat.

A teljes kezelés általában 45 perc és egy óra közötti időt vesz igénybe, és az eredmények akár 6-8 hétig is tartó hatást biztosíthatnak. A szempilla lifting során fontos, hogy szakképzett kozmetikus végezze a kezelést a legjobb és legbiztonságosabb eredmény érdekében.

A szempilla lifting előtt és után

szempilla lifting kezelés előtt és után betartandó lépések biztosítják a kezelés hatékonyságát és hosszabb távú eredményeit. Íme, az előkészületek és az utóápolási követelmények:

Kezelés előtti előkészületek:

 1. Sminkmentesség: A kezelés előtt fontos, hogy ne viseljünk semmilyen szemsminket, beleértve a szempillaspirált és az szemhéjfestéket. Ez segít a szakembernek, hogy tisztán lássa a szempillákat, és hatékonyabban tudja elvégezni a kezelést.
 2. Tisztítás: Javasolt a szem környékének alapos tisztítása is, hogy eltávolítsuk az olajokat és a szennyeződéseket.
 3. Kontaktlencse eltávolítása: Ha kontaktlencsét viselünk, azt a kezelés előtt el kell távolítani.
 4. Kerüljük a szempilla göndörítő használatát: A kezelés előtti napokban kerüljük a szempilla göndörítő eszközök használatát, hogy a szempillák természetes állapotban legyenek.

Kezelés utáni utóápolás:

 1. Kerülni a nedvességet: A kezelés után az első 24-48 órában kerülni kell a szempillák nedvesítését, beleértve a zuhanyzást, úszást, szaunát és a gőzfürdőt. Ez segít megőrizni a lifting hatását.
 2. Óvatos tisztítás: A szempillákat óvatosan és kíméletesen kell tisztítani, elkerülve az erős dörzsölést.
 3. Szempillaspirál használata: Ha szükséges, a kezelést követő 48 óra után használhatunk szempillaspirált, de lehetőleg olyat, ami nem vízálló, mivel ezeket könnyebb eltávolítani.
 4. Kerülni a szempilla göndörítőket: A kezelés után nem ajánlott szempilla göndörítő eszközök használata, mert azok károsíthatják a szempillák szerkezetét és a lifting hatását.
 5. Szem környéki bőrápolás: Kerüljük az olajos bőrápoló termékek használatát a szem környékén, mert ezek feloldhatják a lifting anyagokat.
 6. Rendszeres ápolás: A szempillák kondicionálása és ápolása speciális szempillaszérumokkal segíthet megőrizni azok egészségét és a lifting hatását.

A szempilla lifting kezelés után a fenti utóápolási lépéseket követve biztosítható a legjobb és leghosszantartóbb eredmény.

Csatolmány:
Skin.png

Szempilla lifting a Skin and More Beauty Szépségszalonokban

A Skin and More Beauty Szépségszalonokban kínált szempilla lifting kezelés egy kiváló választás azok számára, akik szeretnék kiemelni szempilláik természetes szépségét. Ez a kezelés nemcsak hatékony, hanem kedvező árú is, így elérhető a szélesebb közönség számára. A szalonokban az Élan® típusú professzionális, hipoallergén termékekkel dolgoznak, amelyek biztonságosak még az érzékeny bőrű vendégek számára is, csökkentve az allergiás reakciók kockázatát.

A szempilla lifting során a végzett kozmetikusok precízen és gondosan hajtják végre a kezelést, amelynek során a szempillákat speciális megoldással kezelik, hogy dúsabbá és íveltebbé tegyék őket. A szakértő kezekben a vendégek biztosak lehetnek abban, hogy a legjobb eredményeket kapják meg, figyelembe véve személyes igényeiket és bőrtípusukat.

A Skin and More Beauty Szépségszalonok elkötelezettek amellett, hogy kiváló minőségű szolgáltatásokat nyújtsanak. A szempilla lifting kezelésükkel a vendégek hosszantartó és látványos eredményeket élvezhetnek, amelyek kiemelik szemük természetes szépségét. Ez a kezelés ideális választás azok számára, akik természetes megjelenésű, mégis hangsúlyos szempillákat szeretnének, anélkül, hogy mesterséges kiegészítőket használnának. Összességében a Skin and More Beauty Szépségszalonokban nyújtott szempilla lifting kezelés egy kiváló lehetőség azoknak, akik minőségi, megfizethető és biztonságos szépségápolási megoldást keresnek.