ABS kocka

Online is rendelhetsz ABS kockát

Akinek Suzuki márkájú autója van, az már megtapasztalhatta a Suzuki ABS kocka típushibát, amikor a fék miatt veszélyessé vált kedvenc autójuk. Mivel autó nélkül ma már nehéz meglenni, gyors megoldásra volt szükség, de előbb szerették volna megérteni, hogy miért keletkezett a hiba.

Az ABS kocka hiba bizony az elhanyagolt karbantartásra vezethető vissza. Emellett azt is tudni kell, hogy a nyomásérzékelő modul gyakran elromlik, aminek oka egy típushiba. De miért olyan fontos, hogy jól működjön ez a szerkezet és miért teszi veszélyessé a közlekedést, ha hiba kerül a gépezetbe. Azért, mert a fékhatást csökkenti, ezzel a hirtelen fékezésnél a megállást bizonytalanná teszi. Tulajdonképpen felelőtlenség nem törődni a hibajelenségekkel, ami a beeső pedál, befogó fék, olajfolyás, amik azután jelentkeznek, miután már egy hanyagságot elkövettünk: elmulasztottuk a kétévente esedékes fékfolyadék cserét.

A Rewo Pro Kft. webáruházában megrendelhető az ár/érték arányban legjobb megoldás, de lássuk csak, mihez is viszonyítunk, amikor ezt a lehetőséget ajánljuk:

  • Új alkatrészt veszünk a gyártótól igen borsos áron.
  • Felkeresünk egy bontót és elhozzuk az ott talált használt darabot.
  • Megrendeljük a javított cseredarabot.

Miért a harmadik megoldás a legjobb? Azért, mert jót kapunk, amin már nem jön elő a típushiba és nem is kell érte olyan sokat fizetnünk. Sőt, a megnyugtató garancia is a birtokunkba kerül.

Egy régi Suzukiba vadonatúj alkatrészt tenni egyértelmű, hogy indokolatlan, ez nem is kérdés. Természetesen szerelőnkkel átbeszélhetjük az említett lehetőségeket, de fizetni mi fogunk az újért és az ismételt meghibásodásért is, az biztos.

Hogy biztosak legyünk döntésünk helyességében, jó tudni, hogy a javított cseredarabok gépészmérnökök felügyeletében készülnek. Az online rendelési lehetőség az egész országban érvényes és csupán pár nap az átfutása. A GLS futár kiviszi az újat, amit a helyben lévő szerelő beszerelhet és elhozza a meghibásodott darabot.

Természetesen a műhelyben is kicserélik, ha valaki felkeresi őket Budapest X. kerületében vagy Gárdonyban, mindenki maga tudja, melyik számára a legkényelmesebb megoldás.