napelem telepítés

A napelem telepítés egyes lépéseiről

Manapság egyre nagyobb teret nyernek az olyan megújuló erőforrások kiaknázásán alapuló berendezések, technikák, mint a napelemes rendszer. A napelem telepítés azonban roppant komplex feladat, ami számos fontos előkészítő lépést is magába foglal.

Ha megtaláltuk a szimpatikus kivitelező céget, a szakemberek kilátogatnak a helyszínre, felmérik a korszerűsíteni kívánt ingatlan paramétereit és a személyes igényeinket, majd csak ezután készítik el az árajánlatot. Figyelem!

Az a kivitelező cég, amelyik mindennemű előzetes egyeztetés nélkül, azonnali fix árakat kommunikál felénk, nem megbízható! A napelemes rendszerek világában ugyanis mindenkire ráillő egyenárak nem léteznek. Ha az árajánlatot megfelelőnek találjuk, a következő fontos lépés a napelem telepítéshez szükséges engedélyek megszerzése.

A kifogástalan szakmai renoméval rendelkező csapat, a Tiszta Energiák profi szakértői természetesen a hálózati csatlakozáshoz szükséges engedélyek megszerzését is lebonyolítják. A gárda nemcsak a kivitelezés, de az ügyintézés terén is kompromisszumoktól mentes minőséggel szolgál a partnereinek.

A napelem telepítés következő lépése az engedélyek kézhezvétele után, maga a lényegi, fizikai értelemben vett munka. A szakemberek felszerelik az ingatlan tetőjére a tartószerkezetet, illetve a paneleket, majd elvégzik a szükséges villanyszerelési munkálatokat.

Ha minden a helyén van, a szakértők próbatesztelésnek vetik alá a rendszert, majd a napelem telepítés utolsó etapjaként készre jelentik azt az áramszolgáltató felé. Amennyiben a lehető legmegbízhatóbb kezekben szeretnénk tudni a projektet, keressük bizalommal a Tiszta Energiák munkatársait!